Маркови дрехи втора употреба
Кошница
   0 артикул(а) 0 лв.

Пуловери и жилетки 


Размер
60
15.00 лв. 2.00 лв.
Размер
50
19.00 лв. 2.00 лв.
Размер
48
19.00 лв. 2.00 лв.
Размер
56
19.00 лв. 2.00 лв.
Размер
66
22.00 лв. 2.00 лв.
Размер
54
19.00 лв. 2.00 лв.
Размер
60
29.00 лв. 2.00 лв.
Размер
56
19.00 лв. 2.00 лв.
Размер
60
19.00 лв. 2.00 лв.
Размер
58
12.00 лв. 2.00 лв.
Размер
60
15.00 лв. 2.00 лв.
Размер
58
19.00 лв. 2.00 лв.
Размер
54
25.00 лв. 2.00 лв.
Размер
56
25.00 лв. 2.00 лв.
Размер
60
22.00 лв. 2.00 лв.

Пазарът на облекла в наши дни е много разнообразен, но все още има твърде малко решения за клиентите с по-нестандартни размери. Всички модели дрехи се предлагат по магазините в големи размери, но понякога те не отговарят на нуждите на клиента. Изключително полезно решение е създаването на специални магазини за дами и господа с макси размери, където те имат възможността да закупят всякакъв вид облекла, на много изгодни цени. Нерядко, тези магазини се попълват с асортимент от стоки втора употреба. Онлайн магазинът ни предлага голямо разнообразие от дамски жилетки и пуловери в големи размери, които са с много елегантна и стилна визия. Дамите ще останат приятно изненадани от красивите и евтини дамски пуловери, на известни марки производители, които могат да си закупят в точните размери, от които имат нужда. 

Красивото облекло е също толкова важно в студените дни, както и през всеки друг сезон. Пуловерите са предпочитано облекло за зимните месеци, а визията им е основното качество, което привлича клиентите. Онлайн каталогът ни ще зарадва посетителите с прекрасни дамски пуловери с големи размери, в различни разцветки и стил, подходящи за особеностите на всеки вкус.Материята на продукта не отстъпва по качество на визията му и посетителките ни ще се убедят, че могат да ни гласуват доверие. Доставката на дрехите се извършва бързо и лесно, а грешки в размерите са недопустими. 

Жилетката е подходяща  за всяко време на годината, в зависимост от материята, от която е изработена. Тя е един от любимите модели дрехи на дамите, които носят по-големи размери, понеже подчертава закръглената фигура по много елегантен начин. Магазинът ни предлага богат асортимент от дамски жилетки големи размери, в различни нюанси и модели, специално за дами, които държат на естетиката и добрия вкус. Материалите на изработка се отличават с високо качество и засилват доверието в  магазина ни. 

Винаги се стремим  да осигурим на клиентите си най-доброто качество, на изгодни цени. Дрехите със специални размери се откриват в по- ограничени модели и цветове но, онлайн магазинът ни е един от сайтовете, където винаги има богата наличност от продукти в разнообразни нюанси и стилове. Елегантните дамски жилетки големи номера се срещат в ярки неонови цветове, както и в класическото сиво, бяло и тъмносиньо. В изчистен стил или с декорация от камъчета, те са изработени от първокласни материали, приятни на вид и допир. Продуктите се предлагат на достъпни цени, които привличат клиентките ни и ни правят предпочитан сайт за пазаруване. Колебанието е излишно, когато желаете да се снабдите с евтини дамски жилетки за себе си, или за подарък на близка приятелка. Можете да ни гласувате доверие, защото ще ви предложим качествени продукти на известни марки производители.

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация