Маркови дрехи втора употреба
Кошница
   0 артикул(а) 0 лв.

TOMMY HILFIGER

TOMMY HILFIGER

В този раздел ще откриете перфектно подбрана колекция от Tommy Hilfiger дрехи за хора с по-едра фигура. Представени са мъжки и дамски облекла с отлично качество и актуален дизайн, които можете да носите ежедневно или при специален повод. Това са изделия на марка, радваща се на огромен успех по света, изработени изящно от най-добрите съвременни материали.

Какво знаем за марката Tommy Hilfiger?

Марката има свое представителство в страната, познато като Томи Хилфигер България. Присъствието на това име на родния пазар обаче, съвсем не означава, че българският потребител познава историята и бизнес политиката на бранда. Добре е да имате поне бегли познания относно този престижен производител на дрехи, за да можете с гордост да носите неговите изделия, независимо дали са закупени от физическия магазин Tommy Hilfiger София или от фирмен Tommy Hilfiger online магазин.

Марката Tommy Hilfiger, позната доскоро като Tommy Hilfiger Corporation и Tommy Hilfiger Inc. е американска мултинационална компания, специализирана в дизайн и производство на мъжки, дамски и детски дрехи, както и на голям брой лицензирани продукти като обувки, аксесоари, парфюми и мебели. Компанията е основана през 1985 г. и днес предлага своята продукция в над 1400 магазина в 90 държави по света.

През 2006 г. фирмата за дялово участие Apax Partners придобива Tommy Hilfiger за приблизително 1,6 милиарда долара, а през май 2010 г. PVH Corp. (NYSE: PVH) (тогава известна като Philips van Heusen) на свой ред купува компанията. За главен изпълнителен директор през юли 2014 г. е назначен Даниел Грейдър, докато основателят Томи Хилфигер остава основният дизайнер на компанията, ръководещ дизайнерските екипи и контролиращ целия творчески процес.

Глобалните продажби на дребно на изделията на марката през 2013 г. са били в размер на цели 6.4 милиарда долара и 6.7 милиарда през 2014 г.  Tommy Hilfiger Corporation става популярна след лицензиране на Pepe Jeans USA през 1995 г. През 1996 марката започва създаване и разпространение на дамско облекло, а в края на следващата година открива първия си фирмен магазин в Бевърли Хилс, последван от магазин в Лондон през 1998 г, докато днес едва ли има цивилизована столица, в която американският бранд няма собствен магазин.

Дрехи за големи ви дава достъп до облекло, чийто дизайн и изработка са преминали одобрението на прочутия моден дизайнер. Нещо повече, ние ви даваме възможност да закупите дрехи на Томи Хилфингер онлайн, при това в размер, който отговаря на вашата фигура. Без значение в коя точка на страната се намирате и с какво се занимавате, вие можете да си подарите не само изгодно марково облекло, но и максимално удобство при неговото пазаруване.

 

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация