Маркови дрехи втора употреба
Кошница
   0 артикул(а) 0 лв.

RALPH LAUREN

RALPH LAUREN

Мъжете- любители на модата може би са наясно с любопитния факт, че световноизвестната модна къща Ralph Lauren Corporation започва дейността си с изработка на мъжки вратовръзки. Основаването на малката фирма се случва през 1967 г., а през следващата година се появява емблематичната й модна линия мъжки облекла “ Polo “, която се превръща в запазена марка на компанията. В началото на седемдесетте години дизайнерът осъществява и амбициозен проект от серия дамски дрехи, а през 1978 г. се раждат и първите парфюми Ralph Lauren.

Продуктите на марката се разпространяват активно не само на континента, но и в голям брой европейски държави. Всеки стандартен Ralph Lauren магазин е допълнен от появата на официалния уеб сайта и онлайн магазин на марката през 2000 г. с първоначално име Polo.com. Наименованието напомня за първата колекция на модната къща и за емблематичното й лого, изобразяващо състезател по поло на кон и със стик в ръка. Настоящата активност на компанията е все така усилена, а една от сферите на дейност е производството на мъжки, дамски и детски облекла.

Представител на Ralph Lauren в България

Марката Ralph Lauren е изключително известна и в България, но истинското й популяризиране се случва при окончателното й установяване на родна територия, през 2014 г. Появата на първия бутик Polo Ralph Lauren в страната ни предостави невероятната възможност за запознаване отблизо с популярните оригинални облекла на модната линия. Популярният вече Ralph Lauren магазин в София представя дамски и мъжки облекла и аксесоари, пристигнали директно от горещата модна сцена в Ню Йорк.

Ralph Lauren в макси размери

Drehizagolemi.bg попълва колекцията си от световноизвестни модни облекла с няколко продукта на Ralph Lauren, създадени специално за клиенти с необходимост от големи размери. Дрехите са изключително поддържани и се намират в отлично състояние, без видим следи от употреба. Каталогът ни разполага с мъжки джинси и панталони, ризи с къс и дълъг ръкав в различни разцветки и пъстра дамска блуза с къс ръкав. Разгледайте внимателно размерите, отбелязани в специалните схеми, и побързайте да се сдобиете с маркова дреха Ralph Lauren на изключително изгодна цена, в идеалния за вас размер .

 

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация