Маркови дрехи втора употреба
Кошница
   0 артикул(а) 0 лв.

NIKE

NIKE

Спортното облекло е предпочитан ежедневен избор от изключително голям брой потребители. Световноизвестните марки са изкушение за всеки почитател на този стил и огромен брой клиенти се насочват към покупка на оригинален продукт или достатъчно добър модел- реплика. Един от дългогодишните безспорни фаворити на потребителския пазар е Nike, чиито артикули не се нуждаят от дълго представяне, тъй като те отдавна се радват на милиони почитатели, в държави по целия свят. Компанията се появява с името Blue Ribbon Sports ( BRS) през 1964 г. в САЩ и е основана от лекоатлета Филип (Фил) Найт, подкрепян от треньора си Бил Бауърман.

Nike започва самостоятелните си изяви на пазара през 1971 г., създавайки модел футболни обувки с характерен дизайн. През 80-те години марката вече е придобила достатъчно популярност в производството на облекло, обувки и оборудване за много други видове спортове, и открива стотици нови магазини.

Оригиналните Nike дрехи са любим продукт на мъжката, дамската и детската половина от населението, а едноименни магазини са открити почти във всеки град на страната ни. Характерното лого повишава стойността на всяка дреха, върху която е поставено, а качеството на облеклата оправдава напълно вложените в тях средства. Пазаруването на маркови дрехи Найк среща известни затруднения единствено в случаите, когато клиентите имат нужда от доста по- големи размери, в сравнение с предлаганите в магазина. Както всяка популярна марка облекла, Nike предлага и голяма номерация, но макси размерите често са дефицитни. Разбира се, това неудобство има своето решение.

Мъжки облекла Nike в макси размери

Онлайн магазинът ни предлага голямо разнообразие от спортни облекла втора употреба, на едноименната марка. Наличните в каталога ни дрехи на Nike  са запазени в изключително добро състояние, без видими следи от използването им. Клиентите с по-едри фигури имат възможност да изберат подходящи за летния сезон спортни дрехи в свежи цветове, изработени от висококачествени материали. Представените в магазина ни Nike дрехи са допълнени от специална скица с подробно описание на размерите им, която изключва всякакъв риск от поръчка на грешен размер. Бъдете елегантни с марково спортно облекло на изключително изгодна цена!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация