Маркови дрехи втора употреба
Кошница
   0 артикул(а) 0 лв.

NAUTICA

NAUTICA

Появата на модна къща Nautica през 1983 г. първоначално не дава заявка за бъдещите й мащаби. Дизайнерът от тайвански произход Дейвид Чу създава своята марка като скромна фирма за производство на мъжки, дамски и детски дрехи, заедно с разнообразни аксесоари, атрактивни предмети и сувенири за дома, и парфюми. Постепенно, продуктите на Чу печелят толкова много почитатели, че марката открива магазини в повече от 75 държави, а специалната идея, залегнала при създаването й, се превръща в неделима част от американския начин на живот.

Водещият лайтмотив на Наутика си проличава в характерното название на фирмата, както и в дизайна на почти всичките й аксесоари: компанията е почитател на морето и водните спортове, и използва устойчиви морски мотиви при създаването на различни визуални решения.

Наутика и потребителския пазар

Въпреки, че става особено популярна с часовниците и парфюмите си, облеклата на фирмата също са предпочитани от огромен брой клиенти. Обикновено пазаруването се извършва с помощта на специализиран онлайн магазин Наутика, който поражда достатъчно доверие у потребителите и те са сигурни, че поръчват оригинални продукти с неоспоримо качество.

Мъжки дрехи в макси размери

Онлайн магазинът ни разполага с богата колекция от мъжки облекла втора употреба, производство на популярната марка Nautica, на изключително достъпна цена. В продуктовия каталог клиентите ни могат да открият различен тип облекла в големи размери, в зависимост от сезона и търсеното предназначение. Предложенията ни включват ризи с къс и дълъг ръкав, тениска с яка, пуловер, и дори няколко модела бермуди, подходящи както за ежедневно облекло, така и за бански костюм. Посещението на сайта ни може да бъде изключително полезно за вас, тъй като ние сме един от малкото магазини, които предлагат на клиентите си схема с подробни мерки, прикачена към всяка дреха, с цел избягването на грешки при поръчка.

 Поръчката на дрехи от Nautica магазин втора употреба всъщност е изключително разумен избор, тъй като ще се сдобиете с маркова дреха в подходящ размер и на много изгодна цена.

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация