Маркови дрехи втора употреба
Кошница
   0 артикул(а) 0 лв.

BROOKS BROTHERS

BROOKS BROTHERS

В този раздел ще откриете колекция от луксозни дрехи Brooks Brothers, предназначени специално за мъже, които категорично отхвърлят всички стандарти и ограничения. Господата с по-едра фигура ще могат да се насладят на облекло, дело на една от най-старите и вероятно най-престижни компании, при това на цени, за каквито не са и мечтали. Нещо повече, оперирайки в глобалната мрежа, Дрехи за големи дава достъп до марково облекло от най-висок ранг на всички свои клиенти в страната.

Защо да изберете облеклото на Brooks Brothers?

Brooks Brothers е най-старата компания за производство на мъжко облекло в САЩ, основана през 1818г. като семейна фирма от Хенри Сандс Брукс, но неофициално е била собственост на италианския милиардер Клаудио Дел Векио. Главната квартира на компанията е разположена в Манхатън на престижната нюйоркска улица Медисън Авеню. Днес компанията представя  също собствена дамска линия, както и облекло, специално създадено за многобройната азиатска клиентела.

На 7 април 1818 г. на 45-годишна възраст Хенри Сендс Брукс (1772-1833 г.) открива своя фирмен магазин H. & D. H. Brooks & Co. в североизточната част на Ню Йорк на ъгъла на улиците Catherine и Cherry. Негово мото е идеята да работиш единствено със стоки с най-високо качество и да продаваш със справедлива печалба на хора, които търсят и ценят такъв вид стока. През 1833 г. неговите четирима синове, Илайджа, Даниел, Едуард и Джон, наследяват семейния бизнес и през 1850 г. преименуват компанията на "Brooks Brothers".

Нашият електронен магазин ви предлага дрехи Brooks Brothers, дело на компанията обличала почти всички президенти на САЩ, включително Ейбрахам Линкълн, който се е заклел при поемане на поста в костюм, моделиран и ушит под ръководството на братята Брукс. При собственото му убийство, Линкълн отново е носил палто и костюм на марката Brooks Brothers.

Докоснете се до високото качество на дрехи с модерно излъчване, изработени в най-добрите традиции на шивашкото изкуство. Благодарение на нашия магазин, ще можете да се радвате на марково облекло, дело на престижна компания на цена, която спокойно можете да си позволите.

 

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация