Маркови дрехи втора употреба
Кошница
   0 артикул(а) 0 лв.

ADIDAS

ADIDAS

В този раздел са представени специално подбрани Adidas дрехи, подходящи за мъже и жени с по-едро телосложение. Това са отново изделия с безупречно качество, които можете да си позволите. Облеклото на утвърдени брандове често се предлага на по-сериозна цена, но ние даваме възможност на своите клиенти да пазаруват изгодно без излишен разход на време и средства. Благодарение на нас, вие можете да закупите удобни ежедневни дрехи Адидас онлайн.

Adidas – облекло за свободното време

Вече не е необходимо да пътувате до фирмения магазин Adidas София, за да закупите оригинални дрехи на марката. Нещо повече, модели с нестандартен размер се намират трудно, дори в специализираните седалища на компанията, което превръща нашия електронен магазин в най-добрата алтернатива на който и да било физически магазин за спортно и ежедневно облекло.

Дори хората, които са много далеч от прочутите марки познават този престижен бранд и задължително го свързват с най-добрата спортна екипировка. Марката Adidas създава основно спортно облекло, обувки и аксесоари, като голяма част от тях са подходящи не само за състезателите в различни спортни дисциплини. Тази марка създава висококачествени, модерни и удобни дрехи за свободното време.

Adidas AG (Adidas Group) е германска мултинационална корпорация, основана през 1949 г. със седалище в баварския град Herzogenaurach. Компанията стартира своята дейност с дизайн и производство на спортна екипировка под формата на обувки, дрехи и аксесоари. В продължение на дълги години марката е най-големият производител на спортно облекло в Европа и втори по големина в света.

Адидас е регистриран като търговска марка на 18 август 1949 г. от Адолф Даслер, след семейна вражда в компанията "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" между него и неговия по-голям брат Рудолф. Рудолф създава Puma – основен бизнес съперник на Адидас и до днес със седалище в същия град Herzogenaurach. Днес Адидас е холдингова корпорация, състояща се от марките Reebok, голф компанията TaylorMade-Adidas (в това число и Ashworth), 8.33% от Bayern Munich и Runtastic - австрийска фитнес технология. Приходите на "Адидас" за 2016 г. са в размер на 19.29 милиарда евро.

В нашия импровизиран Адидас магазин ще откриете удобни мултифункционални дрехи подходящи за спорт, разходки и срещи с приятели. Подбрали сме чудесна колекция от класически Адидас тениски с актуален дизайн, изработени от най-добрите съвременни материали, върху които присъства оригиналното лого на компанията.

Макар марката да разполага със свое представителство в нашата страна, познато като Adidas България, ние предлагаме нейните оригинални изделия независимо от фирмата вносител. Това ни позволява да предложим богат асортимент от дрехи с нестандартен размер на много по-ниска от обичайната цена, при това по изключително удобен за потребителите от цялата страна начин.

 

Adidas

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация