Маркови дрехи втора употреба
Кошница
   0 артикул(а) 0 лв.

Мъжки дрехи втора ръка – кои са плюсовете на този вид артикули?

Търсенето на мъжки дрехи втора ръка като цяло е по-слабо от това при дамските употребявани дрехи, като данните са валидни за почти всички страни по света.

 
 

Това се дължи предимно на мъжкото нехайство по отношение на визията и облеклото. Мъжете като цяло купуват по-малко дрехи и рядко обновяват целия си гардероб.

Доколкото има известно търсене при мъжките секънд хенд дрехи, то се дължи на липсата на адекватно предлагане на определени типове облекло в останалите физически или електронни магазини. Тук ще разгледаме именно нуждите, които магазините за мъжки дрехи втора ръка задоволяват, а те съвсем не са за подценяване.

Маркови дрехи на много ниска цена

Марковите дизайнерски дрехи са скъпи не само за бедния български потребител, но и за всеки средностатистически купувач в която и да е страна по света. Въпреки това, дизайнерското облекло си остава предпочитано както от дамите, така и от все по-суетните господа, затова не е странно, че много хора купуват дрехи тип секънд хенд, дело на едни от най-големите марки.

В повечето случаи се избират изделия в добро състояние, при които липсва всякаква индикация, че изобщо са носени. Защо да не си подарите малко лукс от Armani, елегантност от Calvin Klein, удобство в ежедневието от Lacoste, Adidas и Tommy Hilfiger, след като никой няма да разбере, че носите използвани мъжки дрехи втора ръка? Нека останалите смятат, че можете да си позволите качествени маркови дрехи – това действа като балсам на мъжкото самочувствие.

Нестандартни размери

Мъжете с по-едра физика изпитват реално затруднение при намирането на подходящия размер дрехи. Независимо дали става въпрос за ежедневно или официално облекло, предлагането на мъжки дрехи в XXXXL размер и с добро качество е минимално на родния пазар.

Това принуждава по-едрите господа да носят с години едни и същи дрехи, които са в много по-лошо състояние от асортимента на най-долнопробния секънд хенд магазин, а да не говорим за липсата на актуален дизайн, за некачествените материи и изобщо за лошото качество на макси дрехите, предлагани в специализираните магазини. Дрехи внос от Турция и Китай с много кратък живот и кичозна визия не искат да носят дори най-малко суетните мъже.

Изгодни цени

Каквото и да си говорим, винаги в основата на даден търговски феномен са парите. Ниските цени на болшинството мъжки дрехи втора ръка са сериозен стимул за далновидния купувач. Облеклото тип секънд хенд е основно внос от големите и икономически развити държави, в които хората се отказват от дрехи, които не са обличали дори веднъж. Сами преценете дали е разумно да платиш символична цена за качествена дреха в отлично състояние, която някой вероятно е носил, а може би не.

Удобство и дискретност

Тук ще визираме конкретно онлайн предлагането на мъжки дрехи втора ръка, защото продажбите на секънд хенд стоки, в това число и на дрехи по електронен път са вече най-сериозни. Разбира се, електронните магазини предлагат удобство, но не бива да пренебрегваме и факторът дискретност.

След като у нас все още е срамно да носиш използвани дрехи, е съвсем в реда на нещата хората да пазаруват по начин, който няма да ги дискредитира в очите на околните. Вече не е нужно да се притеснявате, влизайки във физически секънд хенд магазин. Онлайн е в пъти по-удобно, изгодно и дискретно.

 
Добавено на: 16.12.2017 12:31
Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация