Маркови дрехи втора употреба
Кошница
   0 артикул(а) 0 лв.

Как да носите мъжки дрехи големи размери

Ако вие сте един голям мъж, който носи мъжки дрехи големи размери, то тогава, със сигурност, ще имате нужда от няколко съвета за това как да ги избирате, съответно съчетавате, след като те станат част от перфектно изградения ви гардероб.

 
 

Днес, ние сме ви приготвили точно това – чудесен сет от съвети и препоръки, които да приложите при изграждането и на своя макси джентълменски гардероб. Така че, ако сте готови, нека да започваме сега:

  1. Избягвайте торбестите мъжки дрехи големи размери. Не ви трябват нито широки кройки, нито дрехи с няколко размера по-голям от вашия. По-добре е да се спрете на нещо, което да ви стои свободно и по-близко до извивките на вашето тяло. В противен случай при вас ще се получи точно обратния ефект – вместо да се вталите, ще изглеждате по-големи.
  2. Обмислете варианта да носите официални и елегантни дрехи пред това да се скриете в спортни предложения. Обикновено, панталоните с ръб, вталените сака и дори елеците, носени под впита риза могат да смъкнат поне 10 кг от тялото ви, ако ги подберете правилно. И разбира се, ако говорим за наистина качествени мъжки дрехи големи размери.
  3. Придържайте се към семплия и дори минималистичен стил. Всякакви излишни акценти, декорации, мотиви и принтове – особено ако са големи, а не малки – визуално ще уголемят тялото ви, вместо да го вталят.
  4. Прекалено дебелите материи също биха могли да постигнат ефекта на визуалното уголемяване на тялото. Обратно, леките материи са нещо идеално за вашата пълна фигура. Ако носите например прекалено дебела вълна, с нея ще бъдете изключително тромави, а това е точно ефектът, който избягвате, нали?
  5. Всякакви мъжки дрехи големи размери ще ви правят по-пълни, ако избирате ярките цветове пред неутралните и земните тонове. Също така, придържайте се към един конкретен стил вместо да съчетавате различни такива. Да, последното е чудесна идея да разчупите визията си, но ако ще го правите трябва да сте на 100% сигурни, че умеете да комбинирате нестандартни стилове и визии в една.

 
Добавено на: 15.12.2017 13:13
Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация