Маркови дрехи втора употреба
Кошница
   0 артикул(а) 0 лв.

Как да носим правилно дамски дрехи големи размери?

Макси дамите да внимават, защото са на път да получат ценни съвети и уроци по стил, създадени специално за техните пищни извивки.

 
 

Накратко, днес, ще си говорим как да носим правилно дамски дрехи големи размери, без да изглеждаме още по-големи или да прикриваме достойнствата си в опита да скрием недостатъците. Ако сте готови за малко модни предизвикателства, вижте нашите препоръки още сега:

  1. Разберете се със себе си като за начало – какво искате да скриете и какво да оставите на показ

Например, често дамите с пищни тела имат и пищен бюст, който може спокойно да загатва сексапил, докато останалото да бъде леко прикрито. При всички случаи за вас има подходящи дамски дрехи големи размеринапример, рокля с права кройка от материя, която не се разтяга, и загатване за V-образно деколте.

  1. Избирайте правилните материи

Основното в случая е да прекалявате с еластичните дрехи. Не е вярно, че нищо друго няма да ви стане, освен максималният размер дреха, но създадена от достатъчно еластична материя, за да се опъне на вашето тяло. Всъщност, големи размери можете да намерите лесно. По-трудно е да изберете правилните  материи. А за вас правилни са тези без еластична нишка – идеални са както вълна и лен, така и чист памук и дори коприна.

  1. Внимателно с избора на шарки

Десенът е от особено значение, когато имаме излишни килограми за скриване. Запомнете следното правило: каквито и дамски дрехи големи размери да носите, важно е те да с малки шарки, защото големите ви карат да изглеждате още по-големи.

  1. Ами райетата?

Те не са забранени – колкото и големи да са – важното е да изберете правилните райета. Правилото тук е следното: хоризонталните райета уголемяват, а вертикалните – стесняват. Сега вече знаете какви райета да носите!

  1. Набори в областта на талията

Те са отличен вариант да скриете излишните килограми около корема, където, всъщност, по начало са признаците на малко по-пищната ви талия. Освен това, наборите леко вталяват, така че точно това е вашият идеален бански костюм, а не никакъв, тоест отказ да ходите на море.

  1. Спирайте се на качествени дрехи

Качествените дамски дрехи големи размери са с предимство, защото са ушити добре и следователно ще седят добре без значение от вашата фигура. Обратно, некачествените дрехи обикновено става само за много слабите дами и даже не толкова за слабите, колкото тези с идеални пропорции.

 
Добавено на: 19.12.2017 10:23
Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация